You are currently viewing 5 въпроса, които трябва да си зададете при избора на блиндирана врата

5 въпроса, които трябва да си зададете при избора на блиндирана врата

Какъв размер блиндирана врата ми трябва?

Първата стъпка към закупуването на нова блиндирана врата е да разберете какъв размер врата ви е необходима. Въпреки че много блиндирани врати са със стандартни размери, не е необичайно да видите блиндирана врата, която е малко широка или има нестандартна характеристика. Започнете с измерване на вашата врата, за да можете да определите дали ще ви трябва стандартна блиндирана врата, или ще трябва да поръчате персонализирана врата.

Какъв е бюджетът ми за нова блиндирана врата?

След като разберете какъв размер врата ви е необходим, е време да определите бюджета си. Блиндираните врати със стандартен размер вероятно ще бъдат по-достъпни, тъй като производителите ги предлагат на склад и са лесно достъпни. Макар че нестандартна или по поръчка оразмерена врата може да струва повече в сравнение директно със стандартна врата със същия размер и материал, можете да компенсирате тези допълнителни разходи, като изберете по-достъпен материал или покритие. Най-голямото решение, което трябва да вземете на този етап е – колко искате да похарчите.

Какъв стил на блиндирана врата най-добре подхожда на дома ми?

Следващото голямо решение, което трябва да вземете, е какъв стил блиндирана врата бихте искали. Полезно е първо да помислите за стила, който вашият дом вече има. Традиционен ли е? Или по-модерен дом в съвременен стил?

Modern Entry Doors European Front Doors. Double Doors. Exterior Doors With Sidelites. Chicago New York

Изберете стил на вратата, който допълва дома ви, но най-важното е, изберете нова блиндирана врата, която ви харесва. В края на краищата това е вашата врата – тя ще приветства гостите ви през следващите години. Независимо каква е, стилът трябва да е нещо, което знаете, че ще ви харесва дълго време.

Кои видове брави и хардуер са ми необходими?

Когато избирате нова врата, трябва също да изберете ключалка и система за заключване. Разбираемо е, че повечето собственици на жилища са загрижени за сигурността, когато става въпрос за външна врата. Бравите варират както в цената, така и в нивото на сигурност. Вашата компания за външни врати може да ви помогне да изберете система, която изглежда страхотно, отговаря на вашия бюджет и предлага спокойствие, когато става въпрос за защита на вашето семейство и вашето имущество.

Каква е гаранцията на тази блиндирана врата?

И накрая, преди да купите нова блиндирана врата, е важно да проверите гаранцията. Някои марки предлагат невероятни гаранции за цял живот. Други могат да предложат ограничени гаранции за продукта или инсталацията.

Без значение какво, проверете гаранцията на новата блиндирана врата, която планирате да купите, преди да вземете окончателното си решение. Нова блиндирана врата е значителна инвестиция – с която вероятно ще живеете поне десетилетие – така че е добра идея да се уверите, че се чувствате комфортно с гаранцията, която защитава тази инвестиция.

Вашият коментар