You are currently viewing Въпроси които да си зададем при избор на блиндирана врата

Въпроси които да си зададем при избор на блиндирана врата

Какъв размер блиндирана врата ми трябва?

Първата стъпка при поръчка на нова красива и добре подсигурена блиндирана врата е, да сте уверени какъв размер врата Ви е необходима. Въпреки, че много от масовите блиндирани врати са с класически размери, не е необичайно да видите блиндирана врата, която е малко по-широка или има нестандартна характеристика. Започнете с измерване на Вашата врата, за да можете да определите, дали ще Ви трябва стандартна блиндирана врата или ще е нужно да поръчате персонализирана врата.

Какъв е бюджетът ми за нова блиндирана врата?

След като сте наясно с необходимите мерки за вратата, е време да определите бюджета си. Блиндираните врати със стандартен размер вероятно ще бъдат по-достъпни, тъй като търговци и производители ги поддържат в складовете си. Макар че нестандартна или по поръчка оразмерена врата може да малко по-скъпа от базовата врата със същия материал. Можете да редуцирате тези непредвидени донякъде разходи, като изберете по-достъпен материал или покритие. Най-голямото решение, което трябва да вземете на този етап е – колко сте предвидили като бюджет.

Какъв стил на блиндирана врата подхожда на дома ми?

Следващото голямо предизвикателство, което трябва обмислите, е какъв стил блиндирана врата бихте искали. Полезно е първо да имате яснота за стила, който Вашият дом вече има. Традиционен ли е или е по-модерен, в съвременен стил?

Modern Entry Doors European Front Doors. Double Doors. Exterior Doors With Sidelites. Chicago New York

Спрете се на стилова линия за вратата, която да допълва дома Ви, но най-важното е да се снабдите с продукт който Ви харесва. В края на краищата това е Вашата врата – тя ще приветства гостите Ви напред в годините. Без значение каква е, стилът трябва да е сред нещата, които знаете, че ще Ви харесват дълго време.

Кои видове брави и обков са ми необходими?

Когато решавате какъв модел врата да си купите, трябва също да изберете ключалка и система за заключване. Разбираемо е, че повечето собственици на жилища са загрижени за сигурността, когато става въпрос за външна врата. Бравите варират, както в цената, така и в нивото на сигурност. Вашата компания за външни врати може да Ви насочи да изберете система, която изглежда страхотно, отговаря на бюджета Ви и предлага безопасност, говорейки за защита на Вашето семейство и имущество.

Каква е гаранцията на тази блиндирана врата?

И накрая, преди да купите нова блиндирана врата, е важно да проверите гаранцията. Някои марки предлагат невероятни гаранции за цял живот. Други могат да предложат ограничени гаранции за продукта или инсталацията. Това е без значение, но преди да решите, проверете гаранцията на новата блиндирана врата, която планирате да купите.

Новата блиндирана врата е значителна инвестиция, с която вероятно ще живеете поне десетилетие. Добра идея е да се уверите в нея, чувствайки се комфортно след това, знаейки, че инвестицията Ви оправдана и защитена.

Вашият коментар