You are currently viewing Ръководство за подмяна на входната врата

Ръководство за подмяна на входната врата

Погледната глобално в такъв етап от развитие на света сме, че нищо не може да ни изненада! В производствените технологии все повече се налагат алтернативни варианти, за едно или друго приложение. Целта е, преди всичко, да не се създават неудобства за потребителите. Достъпни, бързи и лесни начини се търсят за промяна и преустройства. Валидно е и за входните врати, благодарение на съвременните възможности

Смяна на входната врата без демонтаж на старата каса

Монтаж на входна врата с метална каса от мъж

Ако не сте поръчвали и сменяли врата, явно си задавате много въпроси. Хората, които живеят в панелни блокове със сигурност има какво да разберат.
Въпросът за металните каси – поставяни за добро или лошо, още при строителството. Демонтажът е доста трудоемък и придружен с много прах. С две думи доста проблеми ще възникнат при нарушаването на целостта на стени и зидове, а и неистов шум, който съседите обикновено не търпят.

Решение само с един недостатък

От известно време има вече решение на този проблем. В лицето на каса Панел, която е най-добрият вариант за избрания вариант за демонтаж. Тя много успешно покрива грозната захабена каса, без да остава и съмнение, че има друга каса под новата. Ефективно, скрито и чисто!
Единственият минус за отбелязване при на каса панел е, че ще намали отворът на вратите /проходимата част/.

Смяна на входната врата с демонтаж на старата каса

По-добрият вариант е, ако сте в основен ремонт, да премахнете всичко старо, заедно с металните каси. Оформете определен строителен отвор без никакви криви по цялата обиколка на зида. Ще има малки неудобства, но накраявходната врата ще е напълно съответстваща на желанията Ви.

Решение с повече предимства

Тук изборът ще е значително по-голям от модели и цветови решения. Има вече възможността да си проектирате Вие модел и да бъде изработен. Избирате материал, стъклени панели, покрития и други параметри. Но трябва да бъдете наясно, че ще трябва да чакате по-дълъг период за изработка и цената очаквано ще е повишена, за поръчка на индивидуален модел.

Поглеждайки възможностите изберете най-удачният демонтаж и монтаж на външната си врата. За някои потребители е важно да получат бързо и лесно новата си врата, а за други не е проблем да почакат. Каквото и да решите, няма да сгрешите, понеже вече научихте всичките предимства и недостатъци и на двата варианта.

Вашият коментар