You are currently viewing Стилните входни врати за дома Ви

Стилните входни врати за дома Ви

Когато си представяте дома на мечтите си, било то класическа вила или модерно имение от средата на века, първото изображение, което се появява в съзнанието Ви, вероятно е от предната част на къщата. Знаем, че сте работили усилено, за да проектирате мечтания дом и че сте подбрали внимателно всеки детайл! Всяка част от новия Ви дизайн е важна, защото всички детайли са от голямо значение, за да определят стила на Вашия дом. Така че не забравяйте и не пренебрегвайте входа! Вижте нашите съвети за стил по-долу, за да сте сигурни, че Вашият преден вход ще бъде страхотен!

Смели и ярки предни врати

Понякога искате да разпръснете дома си, затова го направете с дръзка и ярка входна врата! Можете да добавите малко привлекателност към вашия модерен дом от средата на века със смели изрези и стъклени вложки, за да създадете врата с геометричен стил. Опитайте да добавите архитектурен интерес към прост съвременен дом в стил навес с неочаквана входна врата, която се появява.

Естетична синя входна врата

Лесни преддверия

Да останете верни на стила на домашния дизайн, който сте избрали, е нещо повече от просто тела и боя. Съчетаването на входната врата със стила на дома ви е важен архитектурен избор, който наистина може да събере дизайна. Докато една врата наистина трябва да направи домашен поп, тя никога не трябва да кара някой да се чуди: „Какво си мислеха?“

По-небрежните дизайни на жилища като американската ферма, занаятчия или бунгало изискват също толкова лесен вход. Някои прекрасни възможности за допълване на небрежно бунгало са вратите в стил Shaker в стилове от два панела. Фермерските къщи ни напомнят за по-просто време с подобни класически, изчистени линии, често с гладко покритие, което може да бъде боядисано. Входната ви врата трябва да ви поздравява като стар приятел и да ви напомня за топлината на красивия нов дом вътре. Направете къщата си дом с атрактивен и приветлив вход.

Чисто и класическо затваряне

Някои домове говорят сами за себе си, със стария свят чар, елегантност и изискан характер, който изисква също толкова класическа врата. Независимо дали вашият дом е скроен колониален замък, опростен скъпоценен камък от стария свят или модерна красота на Тюдор, покажете на света вашия изтънчен стил с антре, шикозно като вашия нов дом!

Декоративните стъклени детайли могат да добавят интерес към традиционните стилове или можете да изберете да го улесните с външния вид на Shaker. Класиката не трябва да бъде скучна! Направете входа си всичко друго, но не и средно с докосвания по поръчка и поразителни стъклени шарки.

Вашият коментар