You are currently viewing Блиндираната врата – означава спокойствие!

Блиндираната врата – означава спокойствие!

Живота е станал много забързан и понякога преминавате през него без да се замислите за важните неща, които биха Ви осигурили спокойствието, от което съвремието ни има истинска нужда. Погълнати сте от натовареното ежедневие, а забравяте, че отговорността за промяната е само Ваша.

Как да промените това?

Една от промените, които е нужно да направите, не е обвита в мистерия, а е напълно реална и включва подмяна на несигурната врата, която уж пази на жилището Ви, с нова блиндирана врата!

Блиндирана врата, защо е нужно?

  1.  Причина номер едно относно промяната на входа на дома, с чисто нова блиндирана врата е, че с нея ще получите така необходимата сигурност и чувство на безопасност. Блиндираните врати са търсени, понеже са с по-защитени заключващи системи, правещи ги трудни и дори невъзможни за разбиване и проникване. Освен това, има такива в които е включена алармена система. Тя е вградена и пристига с вратата, без да е нужно да я купувате отделно. Така, дори и някой да е опита да влезе, алармата ще Ви извести, че става нещо нередно.
  2.  Допускаме, че е твърде вероятно настоящата Ви врата да не притежава нужните изолационни качества. При повечето дървени входни врати, с течение на времето се наблюдава изкривяване, като пролуките, получаващи се вследствие на това, стават все по-осезаеми и по-големи. В студените дни, дори вратата може да се подуе. Това съответно влияе на нейната заключваща система. Експлоатацията ѝ става все по-трудна. При блиндираната врата с UV защитно покритие, това е изключено като риск.
  3.  Дървените врати, особено входните, трябва да се обработват срещу вредители. Това е не толкова популярен факт и повечето хора не го знаят и не го прилагат. Ето, още един плюс за блиндирани врати –материала на повърхността им е МДФ или метал, което игнорира опасността от вредители.
  4.  Още една причина, която можем да изтъкнем, това е външния вид. Подценяван или не, но изключително важен за околния свят и Вашето самочувствие. Има хора, които се стараят, вдъхвайки нов живот на вратите си, чрез смяна на цвят или обков, но резултата няма как да е нова врата. Най-вероятно съседите Ви отдавна са изхвърлили захабените си врати, а Вие робувате на отживелици. Блиндираните врати са избор, който предлага устойчивост, но и красота, която така желаете да имате за дома си.
  5.  Сега е сезон, подвластен на ремонтите. Не правете грешка да направите цялостно обновяване, пропускайки вратата! Не забравяйте, че тя е виновника за първото впечатление! Чрез един успешен подбор сред блиндираните врати, ще постигнете не само лично удовлетворение, но и ще вдигнете пазарната цена на дома си!

Вашият коментар