You are currently viewing Защо моделите от серия Елеганс са толкова желани?

Защо моделите от серия Елеганс са толкова желани?

Всеки един от нас, желае да осигури комфорт и спокойствие за хората, които обича. Изборът на врата за жилището е стъпка за осъществяването на тази цел.

Днес ще разгледаме определена серия блиндирани врати – Елеганс. Тя е една от най-желаните модели врати. Те са големи, стабилни, с различни шарки и цветове и най-важното предлагат сигурността, от която всеки се нуждае, за да се чувства уютно вкъщи. Серията се предлага в няколко модела:

  • Т – 901 Арктика
  • Т – 902 Дъб вераде
  • Т – 905 Венге
  • Т – 909 Тъмен орех
  • Т – 910 

Турско производство блиндирани врати са едни от най търсените и желани продукти. Защо е така?

Характеристики

Крилото на тези прекрасни врати е с атрактивни, модерни и изчистени шарки, които са търсени от клиентите, целящи елегантна визия. Дебелината му е 9 см, подплатено с минерална вата и метален лист, който е позициониран между уплътнението. Предлага се в различни цветове, с които вратата може добре да се съчетае с интериора в уютния и модерен дом. Тези модели комбинират в себе си, както прекрасно излъчване, така ѝ качества на безкомпромисна безопасност. Създадени са да допълват дома и да удовлетворят изискванията на съвремието ни.

Притежават Г-образна рамка, която им предава един завършен вид. Изборът дали да е с метална каса или с МДФ облицовка е само Ваш, което определено е още една положителна точка, в подкрепа на моделите. Предлагат се в голям размер 94/200 см. Трябва да се отбележи, че вратите нямат UV защита за външни условия, но въпреки това се справят отлично в екстремни условия.

Блиндирана врата Т909

Някои полезни отговори на възникващи въпроси, по време на покупка:

  • Обличането с МДФ заплаща ли се?“ – Да, но то е допълнително надграждане на вратата, така че то е по желание на клиента.
  • Резето, шпионката, дръжките и широката каса включени ли са в цената?“ – Да, абсолютната цялата бронировка по вратата Ви е включена в цената!
  • Имате ли ги в наличност?” – Наличния срок за доставка обикновено е 14 работни дни.
  • Ако реша, може ли на по-късен етап да си закупя това МДФ обличане?” – Да, можете. Когато решите, може да си обновите облика на вратата.

Може би, сега е момента да помислите за подмяна на Вашата врата с блиндирана. Времето за съжаление, в този случай, не Ви е съюзник – колкото по-рано го направите, толкова по-спокойно ще бъде бъдещето Ви.

Вашият коментар