You are currently viewing Изисквания и материали на изработка на входните врати

Изисквания и материали на изработка на входните врати

На какви изисквания трябва да отговарят съвременните врати на къщите? Как прилагате топлоизолация, звукоизолация и сигурност? От какво са направени вратите на съвременните къщи?

Четири различно модела входни врати

 

Вратите на къщите свързват околната среда и личните пространства, обществения и личния живот. което определя и високите стандарти, на които трябва да отговарят. Не само желаният дизайн, но това включва също

  • шумоизолация;
  • топлоизолация;
  • студоизолация ;
  • защита срещу различни атмосферни условия.

В тази статия нашите енергийни експерти споделят какво е важно за модерната входна врата. Те ще Ви предоставят информация за структурни, физически и характеристики за безопасност, които е добре да знаете преди закупуването нова входна врата.

Материали и конструкция на общи модели врати на къщи.

Пазарът предоставя голямо разнообразие от видове и модели блиндирани врати, от много евтини до много скъпи врати. Цените на вратите се влияят от това как са конструирани и от какво са изработени. По принцип те биха могли да се направят от най-различни материали. Има входни врати от чисто дърво, пластмаса или алуминий.

Дървени външни врати.

дървена входна врата

Дървените входни врати в страната са изработени от дървесни видове, срещащи се в местни гори, например: смърч, лиственица или дъб. Повърхността на дървото би могло да бъде проектирано с разнообразни RAL цветове и декори. Многослойната боядисване осигурява защита от атмосферните условия. Компактните и многослойно залепени външни рамки и рамки на крила и / или врати на къщи от композитни панели осигуряват статична стабилност. Такива дървени врати за къщи могат да бъдат оборудвани с алуминиеви изолационни прегради от страната на крилото. За да се увеличи естественият изолационен ефект на дървените врати на къщата, те са оборудвани с ядро от изолационен материал, изработено от твърда пяна PUR (полиуретан) в крилото на вратата.

Входни врати от пластмаса

метална входна врата

Входните врати направени от пластичен материал са лесни за поддръжка и са здрави, устойчиви са и се предлагат в разнообразие от форми и цветове. За да не пожълтяват, те винаги трябва да притежават подходящата защита. Голяма стабилност се постигне, когато са с многокамерна рамка и крилни профили, които се подсилват посредством стомана с цинково покритие. Вратите често са подкрепени с многослойни панели, чрез които се подобрява топлоизолацията.

Вашият коментар