You are currently viewing По какво се различават външните врати от интериорните

По какво се различават външните врати от интериорните

На какви изисквания трябва да отговарят съвременните врати на къщите? Как прилагате топлоизолация, звукоизолация и сигурност? От какво са направени вратите на съвременните къщи?

4 различни вида входни врати

Вратите на къщите свързват околната среда и личните пространства, обществения и личния живот. което определя и високите стандарти, на които трябва да отговарят. Не само желаният дизайн, но това включва също шумоизолация, топлоизолация, студоизолация и защита срещу различни атмосферни условия. В тази статия нашите енергийни експерти споделят какво е важно за модерната входна врата. Те ще Ви предоставят информация за структурни, физически и характеристики за безопасност, които е добре да знаете преди закупуването нова входна врата.

Материали и конструкция на общи модели врати на къщи.

Пазарът предоставя голямо разнообразие от видове и модели блиндирани врати, от много евтини до много скъпи врати. Цените на вратите се влияят от това как са конструирани и от какво са изработени. По принцип те биха могли да се направят от най-различни материали. Има входни врати от чисто дърво, пластмаса или алуминий.

Дървени външни врати.

дървена входна врата

Дървените входни врати в страната са изработени от дървесни видове, срещащи се в местни гори, например: смърч, лиственица или дъб. Повърхността на дървото би могло да бъде проектирано с разнообразни RAL цветове и декори. Многослойната боядисване осигурява защита от атмосферните условия. Компактните и многослойно залепени външни рамки и рамки на крила и / или врати на къщи от композитни панели осигуряват статична стабилност. Такива дървени врати за къщи могат да бъдат оборудвани с алуминиеви изолационни прегради от страната на крилото. За да се увеличи естественият изолационен ефект на дървените врати на къщата, те са оборудвани с ядро от изолационен материал, изработено от твърда пяна PUR (полиуретан) в крилото на вратата.

Входни врати от пластмаса

метална входна врата
метална входна врата

Входните врати направени от пластичен материал са лесни за поддръжка и са здрави, устойчиви са и се предлагат в разнообразие от форми и цветове. За да не пожълтяват, те винаги трябва да притежават подходящата защита. Голяма стабилност се постигне, когато са с многокамерна рамка и крилни профили, които се подсилват посредством стомана с цинково покритие. Вратите често са подкрепени с многослойни панели, чрез които се подобрява топлоизолацията.

Вашият коментар