You are currently viewing Съвети за избор на нова входна врата

Съвети за избор на нова входна врата

Заложете на сигурността

Дали имате ключ или не, дали сте вадили дубликат на някого или не – може да се влезе във всяка жилищна сграда или къща, затова най-важното правило е да заложите на най-сигурната входна врата, та дори е хубаво да е придружена и от СОТ.

Избор на входна вратa

При избора на входна врата се съобразете с:

  • материала, от който е изработена;
  • каква е заключващата система;
  • изолацията;
  • и не на последно място самата визия.

Входните врати, които са изработени с шумоизолация и по-голяма дебелина на крилото, са по-тежки, като във вътрешната част на вратата се разполага самият изолационен материал. Важно правило при избора на врата, която изолира шума, е че колкото по-масивна е тя, то толкова повече изолация има в нея, в следствие на това крилото ѝ ефективно задържа топлината в помещението.

Инвестирайте в своята врата – СЕГА

Изберете вид, който рядко ще се зацапва /по-тъмен цвят/, на който цвета няма да се повлияе при почистване с препарати, но все пак ограничете използването на такива продукти.   Външният вид на входната Ви врата може да бъде подбран, така че да е достатъчно забележим и в синхрон с жилището. Входната врата  ще се използва в следващите десет/двадесет години, това е доста време, затова добре помислете!

Комбинирайте цвета на външната Ви врата с интериора и по този начин ще имате съчетание от една цветова палитра. Ако пък заложите на различен цвят интериорни врати и различен цвят на входна врата, то акцента ще е върху входната врата /препоръчваме Ви цвят ЧЕРНА ПЕРЛА/. Дори и входните врати да са на промоционални цени – не гледайте цената ! Разбираме че всеки гледа изгодната сделка, но всяка входна врата има определени конструктивни и технически качества, запознавайки се с тях Вие можете да изберете вратата точно, от която има нужда Вашият дом. Сигурността е на първо място, защото всеки иска да се чувствате спокойно и достатъчно защитен в своя дом.

Открийте сигурността с нова входна врата, но и я съчетайте умело с обзавеждането!

Вашият коментар