Двукрила интериорна врата за вашия дом

Уютът, удобството и красивия облик на дома са едни от най-важните предпоставки за избора на интериор. Когато застанете пред решението да избирате вратата за вашия хол или всекидневен тракт, може да се спрете на няколко варианта, които ще ви доведат до по-добрия избор.

Двукрила интериорна врата – Характеристики

  • Един от вариантите за по-добър интериор е двукрилата интериорна врата. Това придава царствен вид на вашия дом, дава чувството за повече простор, повече светлина и по-висок стил.
  • За двукрилна врата най-добрия избор, който може да направите е, крилата да са със стъкло. По този начин ще влиза повече светлина и ще се придаде по-голям уют и по-загадъчен вид. Може да изберете орнаментно или ръчно рисувано стъкло – въпрос на вкус. Двукрилата врата за по-добрия интериор във вашия дом може да бъде с различен цвят каса, от този на крилото, за по-голям контраст и по-голяма уникалност.
  • Ако имате къща с френски прозорци, и вашия хол е с изглед към градинката, може да направите съчетание с дограмата и да сложите две крила с повече стъкло и каса в същия цвят, като тази на дограмата, за да бъде светло, изискано и стилно. Това със сигурност ще придаде един по-висок стандарт на вашия дом и вашите гости ще се чувстват като в палат.
  • Друг интересен вариант е асиметрията на двете крила. Това би предало един по-разчупен вид на вашата стая. Бихте могли, да го съчетаете с тапетите по стените си, част от интериора във вашата стая или дори с подовата настилка или шарката на килима.

Всичко зависи от вашата фантазия. Винаги може да направите нещо по-различно и по-интересно. Вземете вашата двукрила врата, за вашия по-добър интериор!

Вашият коментар

Close Menu