Топ тенденции при дизайна на вратите

Ако ви се налага смяна на врати тази година – независимо дали се занимавате с обзавеждане на ново жилище или искате да придадете на вашия дом ново излъчване – винаги е добра идея да сте наясно с настоящите тенденции в дизайна на вратите. Актуалностите в интериора на къщите се променят точно както модната индустрия. Това, което следва, е ръководство за това, което можете да очаквате да видите, когато посещавате шоуруми и разглеждате брошури.

Ламинатни врати

От няколко години, включително и тази, ламината бележи голям успех в интериора. Много хора обичат лъскавата изтънченост и затова на пазара има богата гама от врати с дървесни ефекти, които позволява на клиентите да избира от богат асортимент цветове.

Първото впечатление се прави с входната врата

Най-новите индустриални изследвания показват, че входната врата наистина може да промени стойността на имота. Важно е вратата да издържа на всички атмосферни условия!

Врата

Отворете пространството с плъзгаща врата

Спестяването на пространство е по-популярно през последните няколко години, тъй като много от нас търсят начини за увеличаване на вътрешното пространство на нашия дом. Често наричани „плъзгащи се врати“, тези умни джобни врати работят, като се плъзгат право в кухина. Подобна идея в малко по-различен формат е двукрилата врата хармоника. Както подсказва името, вместо да се плъзгат изцяло в кухина на стената или „джоб“, тези врати се сгъват, така че също са чудесни за спестяване на пространство.

Стилни дървени фурнировани врати

Вратите от дървени фурнири винаги ще бъдат популярни. Със своите прекрасни, дълбоки, земни тонове, вътрешните врати от орех винаги ще бъдат чудесен избор за една стая. Докато вратите от дъб са еднакво прекрасни, ако искате по-леко усещане.

Оцветени вътрешни врати

Тези типове врати са тенденция, която просто продължава да расте, давайки на клиентите възможност да създадат любимия си дървен фурнир в боядисано покритие.

Чисто бели вътрешни врати

Бялото винаги е на мода и наистина помага да се оживи пространството, като привлича светлината и поддържа нещата свежи.

Вашият коментар

Close Menu