Как да изберем цвят на нашата вътрешна врата?

Не съм сигурен дали сте забелязали, но през последната година имаше революция във вътрешните врати. Вътрешните цветове и стилове на вратите вече не са вашите основни бели врати с традиционни повдигнати панели. Виждаме вратите да стават изявления и фокусни точки в пространствата повече отвсякога! Ако имате нужда от помощ при избора на интериорни стилове и цветове на вратите, днешната статия със сигурност ще Ви вдъхнови!

Обновете жилището с интериорни врати

Голямата новина е, че интериорните врати са сравнително евтин начин за незабавно обновяване на пространство на дома или офиса. Почти всеки нов дом, който обиколих имаше прекрасни интериорни врати. Повечето от тези пространства имаха неутрални бели стени, така че цветните боядисани врати наистина се открояват и изглеждат невероятно.

Аз съм на път да заменя всички врати в дома ми, така че за мен беше толкова полезно да видя всички стилове и дизайнерски идеи.

двойна интериорна бяла врата

Обичам двойните врати в края на коридора. Забележете, че стените са светли, а вратите са фокусна точка. Толкова красиво!

Има и много в богати тъмни цветове като тъмно сиво, кафяво и почти черни. Почти черни, които имат сив подтон са чудесна алтернатива на традиционното черно. Сивото разсейва смелото черно и е по-спокоен цвят.

Боядисване на вътрешни врати

Изборът на подходяща интериорна врата може да бъде истинско предизвикателство за начинаещите дизайнери и обновители сред нас. Ако нямате възможност да смените Вашите врати, то можете винаги да ги пребоядисате. Какъв вид боя трябва да избера? И също така какъв цвят? За да Ви помогнем да видите по-ясно, ето няколко съвета за боя за врата.

Вътрешна врата

Що се отнася до всеки елемент на интериорния дизайн, интериорната боя на вратата трябва да бъде подбрана според начина на използване, желания външен вид и околната светлина.

За вътрешната дървена врата се предлагат два вида боя: боя на водна основа или боя на маслена основа.

Вашият коментар

Close Menu