You are currently viewing Порталните врати – стилни и практични

Порталните врати – стилни и практични

Ако притежавате обширен дом и се чудите как можете бързо и без усилия да му осигурите повече практичност и стил или може би, се нанасяте в новото Ви жилище и си мислите как да оползотворите пространството – порталните врати са решението на Вашия проблем!

Открийте нови възможности

Наличието на адаптивни жилищни пространства може да бъде от значителна полза за ежедневието Ви, в случаите когато целите намирането на правилния баланс между достъпа на натурална светлина до помещението и уединение. Порталните врати са идеални за разделяне на помещения или пък сливането им в едно цяло. Подходящи са за хората, имащи малки деца, които трябва да наглеждат или пък искат да им разширят пространството за игра. И в двата случая порталните врати са идеални за бързо и лесно адаптиране на пространството, спрямо Вашите нужди. Те разчупват интериорния дизайн – издигат го на по-високо ниво, като заедно с това добавят изисканост и практичност.

Порталните интериорни врати създават едно усещане за визуално по-голямо пространство, като допринасят за навлизането на допълнителната светлина в помещението. Дизайна на самите врати е по Ваш избор – можете да избирате от многобройна палитра от цветове и модели, които ще пасват на всеки стил и вкус!

Отворени двойни стъклени френски врати към кабинет с бюро и компютър и кресло

Гъвкав интериорен дизайн

Споменавайки по-горе, порталните врати са удачен избор ако искате да направите от две стаи – една. Така не само, че увеличавате пространството, но и не нарушавате естетиката – било то да разграничите или затворите напълно едното помещение. Вие определяте правилата! Какво по-хубаво от това за едно жилище? Интериорните врати от този клас предоставят възможности, които другите стандартни предложения няма как да Ви ги дадат.

Полезно и практично

Типът – портални врати в интериора, могат да дадат голямо преимущество през зимата. Те Ви помагат да стоплите две помещения лесно и за отрицателно време. Също така, през лятото  порталните врати помагат за добрата вентилация и проветряемост на стаите. Притесняват Ви цвета и избора на модел? Можете да избирате, както от стандартни модели, така и от по-разчупени и дори поръчкови изпълнения.

Преоткрийте възможностите на Вашия интериор като заложите на портална интериорна врата с уникален дизайн!

Вашият коментар