You are currently viewing Интериорни врати с 3Д ламинатно покритие 

Интериорни врати с 3Д ламинатно покритие 

Днес сме решили да Ви запознаем с 3Д ламинатно покритие. Налично е завидно разнообразие от различни интериорни врати. Модели с фрезовани шарки, на които отговарят същите композиции със стъкло. Можете да предпочетете и вариант, който е изцяло изчистен.

Перфектна практичност

Ламинираните интериорни врати предполагат изключителна практичност по отношение на почистване и практичност. Всички ние имаме много натоварен живот и не искаме да прекарваме часове в бърсане на застоял прах. В тази връзка интериорни врати, имащи ламинатна повърхност са много практичен вариант за съвременния домакин. Бързо се почистват и нямат специална поддръжка, те също са изключително издръжливи и имат много предимства пред други видове материали. Те не само са супер ефективни при предпазване от влага и топлина, но и по-добре издържат на драскотини – добра новина за тези с малки деца и животинки!

За разлика от други видове интериорни врати, когато купувате ламинатни врати, нямате нужда от някаква специална допълнителна обработка – те просто могат да преминат направо от поръчката до окачването в дома Ви.

Интериорни врати с ламинатно покритие 2020

Различни опции

Последният важен момент, що се отнася до практичността е, че много от нашите ламинатни вътрешни врати имат и опцията да се поръчат с характеристиките на пожароустойчиви врати. Нашите покрития, както споменахме по-горе, нямат нужда да се обработват. Друго стилно предимство на това е, че предлаганите при нас трайни текстурирани покрития означават, че цветът на Вашата интериорна врата винаги ще бъде еднакъв, без промени в дълбочина – често срещано оплакване при вратите от естествен дървен материал.

Бъдете различни

И разбира се, никой стилен и държащ на уникалността клиент, не иска да бъде със същите интериорни врати като всички останали потребители – всичките ни ламинатни дизайни са изключителни, така че няма да ги намерите другаде!

Закупили сте Вашите ламинатни врати, сега трябва да внимавате да се сложат правилно. Нашият съвет е винаги да използвате професионален монтажист на врати или монтажна група, каквато предлагаме ние. Няма смисъл да имате страхотни интериорни врати, ако са инсталирани лошо, с оставени разстояния между крилото и касата и с лошо оформени ъгли и первази.

Вашият коментар