You are currently viewing Интериорни врати с 3Д ламинатно покритие 

Интериорни врати с 3Д ламинатно покритие 

Предлагаме на вашето внимание интериорни врати с 3Д ламинатно покритие. Имаме голямо разнообразие от модели интериорни врати, както със стъкло, така и фрезовани, които могат да бъдат в същата композиция, както със стъкло, така и без стъкло. Има и вариант, който е изцяло изчистен.

Перфектна практичност

Ламинираните интериорни врати са лесни за почистване и поддръжка. Всички ние имаме много натоварен живот и не искаме да прекарваме часове в бърсане на прах – добрата новина е, че ламинираните интериорни врати са много практичен вариант за съвременния домакин. Лесни за почистване и поддръжка, те също са изключително издръжливи и имат много предимства пред други видове материали. Те не само са супер ефективни при предпазване от влага и топлина, но и по-добре издържат на драскотини – добра новина за тези с малки деца и животни!

За разлика от други видове интериорни врати, когато купувате ламинатни врати, няма нужда от някаква специална допълнителна обработка – те просто могат да преминат направо от поръчката до окачването в дома ви.

Интериорни врати с ламинатно покритие 2020

Различни опции

Последният важен момент, що се отнася до практичността, е, че много от нашите ламинатни интериорни врати се предлагат с опцията да бъдат като пожароустойчиви врати.Нашите покрития: споменахме по-горе, че няма нужда да обработваме нашите ламинатни врати. Друго стилно предимство на това е, че нашите трайни текстурирани покрития означават, че цветът на вашата интериорна врата винаги ще бъде съобразен без промени в зърното – често срещано оплакване при вратите от естествен дървен материал.

Бъдете различни

И разбира се, никой стилен и държащ на уникалността клиент не иска да бъде със същите интериорни врати като всички останали – всичките ни ламинатни дизайни са изключителни, така че няма да ги намерите другаде!

Закупили сте вашите ламинатни врати, сега трябва да се уверите, че са монтирани правилно. Нашият съвет е винаги да използвате професионален монтьор на врати или монтажна група, каквато предлагаме ние. Няма смисъл да имате страхотни интериорни врати, ако са монтирани лошо, оставяйки просмукани пукнатини и лоши ъгли.

Вашият коментар