You are currently viewing Алуминиеви входни врати

Алуминиеви входни врати

Aлуминиевите входни врати се предлагат в два варианта – „топъл“ и „студен“. Тези опции се различават при наличието на термично счупване. Това е полиамидна вложка, която прави дълбочината на профила по-дебела и второ разделя металът на профила, елиминирайки студения мост.

„Топли“ алуминиеви профили

„Топлите“ алуминиеви профили за входни врати, поради високата си здравина, са предназначени не само за входни, но и за много по-сложни и тежки конструкции – фасади, зимни градини, витражни конструкции. Високата здравина на алуминиевите профили с полиамидна вложка дава възможност за производство на входни врати с впечатляващ размер на отворена врата – до 3200 мм ширина и 2390 мм височина.

Топла Алуминиева Входна Врата 11 2020

Технология за термично счупване, дълбочина на инсталиране до 62 мм. Както и възможността за инсталиране на енергоспестяващи прозорци с двоен стъклопакет. Прозорците позволяват постигане на добри показатели за топлинна ефективност. Коефициентът на устойчивост на топлопреминаване при използване на двукамерен прозорец с двоен стъклопакет с енергоспестяващо стъкло е 0.61 m2 * K / W.

Алуминиевите „топли“ врати осигуряват звукоизолация до 44 dB. Това е достатъчно, за да се отървете от повечето улици.

Алуминиеви врати с шарнирни

В зависимост от предпочитанията на клиента, предназначението на помещението и условията на мястото за монтаж, ние предлагаме алуминиеви врати с шарнирни, паралелно – плъзгащи или махални видове отваряне.

Шарнирните са прости, надеждни в експлоатация, могат да се направят без дъното на рамката, като я прави удобна за преминаване на количка.

Предимството на паралелно – плъзгащите – отваряне без използване на допълнително пространство. Отварят се ръчно или чрез електрическо задвижване със сензори за движение.

Максималните размери на отворената врата:

    Алуминиева Входна Врата 11 2020

    Обхватът на „топлите“ алуминиеви профили е повече от широк. Това са врати на офис сгради, търговски центрове, медицински заведения и тераси на вили.

    Като се имат предвид впечатляващите характеристики на енергоспестяващата звукоизолация, е препоръчително да се монтират „топли” алуминиеви входни врати между отопляваното помещение и улицата.

    „Студени“ врати

    „Студени“ врати са изработени изцяло от алуминий и се характеризират с висока якост и издръжливост. В зависимост от дизайна се използват рамки с инсталационна дълбочина 37 мм и 43 мм.

Вашият коментар