You are currently viewing Алуминиеви входни врати

Алуминиеви входни врати

Известни са два варианта в предлагането на алуминиеви входни врати – „топъл“ и „студен“. Тези опции се различават при наличието на термично счупване. Това е полиамидна вложка, която прави дълбочината на профила по-дебела и второ разделя металът на профила, елиминирайки студения мост.

„Топли“ алуминиеви профили

Алуминиеви профили, които се наричат „топли“ имат забележителна здравина, порати това са предназначени не само за входни, но и за много по-сложни и тежки конструкции – фасади, зимни градини, витражни конструкции. Високата здравина на алуминиевите профили с полиамидна вложка дава възможност за производство на входни врати с впечатляващ размер на отворена врата – до 3200 мм ширина и 2390 мм височина, технология за термично счупване, дълбочина на инсталиране до 62 мм, както и възможността за инсталиране на прозорци, имащи двоен енергоспестяващ стъклопакет. 

Топла Алуминиева Входна Врата 11 2020

Прозорците позволяват постигане на добри показатели за топлинна ефективност. Коефициентът на устойчивост на топлопреминаване при използване на двукамерен прозорец с двоен стъклопакет с енергоспестяващо стъкло е 0.61 m2 * K / W. Алуминиевите „топли“ врати осигуряват звукоизолация до 44 dB. Това е достатъчно, за да се отървете от шума на оживените улици.

Алуминиеви врати с шарнири

В зависимост от предпочитанията на клиента, предназначението на помещението и условията на мястото за монтаж, ние предлагаме алуминиеви врати с шарнири, паралелно – плъзгащи или махални видове отваряне. Шарнирните са прости, надеждни в експлоатация, могат да се направят поставят в рамката, което прави крилото удобно за преминаване.

Предимството на паралелно  плъзгащите – отваряне без използване на допълнително пространство. Отварят се ръчно или чрез електрическо задвижване със сензори за движение.

Максималните размери на отворената врата:

  • 2200 мм * 2390 мм при люлееща;
  • 3200 мм * 2390 мм при успоредно плъзгаща се.
Алуминиева Входна Врата 11 2020

Обхватът на „топлите“ алуминиеви профили е повече от широк. Това са врати на бизнес центрове, търговски сгради, медицински заведения и големи тераси.

Така че, имайки предвид впечатляващите характеристики на енергоспестяващата звукоизолация, е по-удачно да се инсталират „топли” алуминиеви входни врати между отопляваното помещение и улицата.

„Студени“ врати

„Студените“ врати са направени изцяло от алуминий и се характеризират с висока якост и издръжливост. В зависимост от дизайна се използват рамки с инсталационна дълбочина 37 мм и 43 мм.

Вашият коментар