You are currently viewing 5 причини да не отлагате купуването на нова блиндирана врата

5 причини да не отлагате купуването на нова блиндирана врата

Ако Ви предстои ремонт на жилището и се чудите, дали да отделите пари и за смяна на входна врата или да го отложите за по-нататък във времето, прочетете нашите предложения!

Ето, 5 причини да не отлагате смяната на вратата на жилището си:

Блиндирана врата картал Т901

1. Започвате ремонт.

Експертите съветват входната врата да се монтира преди основния ремонт, поради възможни дейности като къртене, оформяне на строителен отвор, демонтиране на стара каса, премахване на праг. Всичко това води след себе си довършителни дейности, тоест, така да се каже, ремонт на ремонта. Друга важна причина е, че след монтаж на една входна врата следва да изградите праг, в който да е вградена г-образната лайсна и който ще бъде продължение на подовата Ви настилка.

2. Сигурност.

На първо място функцията на една блиндирана врата е да защитава дома. Както се казва : ”Моят дом – моята крепост!”. Всеки от нас иска да се чувства сигурно в дома си и тази сигурност идва на първо място от вратата. Затова не отлагайте и изберете между входните турски врати на Картал! Освен металния лист и металното оребряване, те разполагат с повече заключващи механизми, оборудвани с активни и пасивни шипове, които се застопоряват в касата, когато заключите вратата. А модел Т – 905, дори разполага с вградена аларма с дистанционно управление. Отвън на патроните има капачка против разбиване, която е специално бронирана.

3. Шумо и топлоизолация.

Има няколко пълнежа, предлагащи се на пазара – пчелна пита, полистирен и минерална вата. Блиндираните врати с метален лист вътре в крилото, метално оребряване и пълнеж от минерална вата притежават най-добрата шумо- и топлоизолация.

4. Пестене на енергия.

Логично е, когато влагате средства в дадена придобивка, да си зададете въпроса: „До колко е оправдан този разход?“. Ако сте заложили на турска врата серия Картал, още повече, ако тази врата е с 9 см. дебело крило, то Вие ще усетите намаляване на сметките за отопление, което след време ще отчетете като голямо предимство.

5. Актуалност.

И не на последно място е да сте актуални и в крак с модата. Предприемете отдавна отлаганата стъпка към промяна на жилището си! Изберете блиндирана врата, която ще отговори на това, което търсите. Красива и даваща чувство на спокойствие и уют, още щом влезете в своя дом!

Вашият коментар