You are currently viewing Алуминиеви интериорни врати

Алуминиеви интериорни врати

На пазара има алуминиеви врати, които успешно осигуряват максимален комфорт и надеждност и се вписват успешно в интериора. Те се основават на алуминиеви конструкции с две или три уплътнителни вериги, които надеждно предпазват помещенията от шум и външни атмосферни влияния. В зависимост от вида на помещенията и изискванията за топлоизолация, вратите и входните групи от алуминий могат да бъдат направени от „студен” или „топъл” профил, като се прилагат едно- или двукомпонентни прозорци с двойни стъкла и сандвич панели, което може значително да намали консумацията на топлина. Тази технология допринася за създаването на комфортен микроклимат в помещението, задържане на топлина, а също така позволява на помещението да се стопля по-бързо.

Видове алуминиеви врати

Профилните системи и фитинги позволяват производството на алуминиеви интериорни врати и входни групи от различни видове и конфигурации:

  • едно- и двукрили с външен или вътрешен механизъм на отваряне;
  • врати с люлеещи се крила;
  • модели от типа „акордеон“;
  • плъзгане;

Някои видове алуминиеви конструкции на вратите могат да се оборудват с плъзгащи системи за автоматично отваряне.

Обхват на приложение

Конструкциите на вътрешните врати от тази категория са отлични за създаване на отделни офиси в офиса, плъзгащи системи за търговски центрове, дори се предпочитат за апартаменти, жилищни сгради, лоджии, балкони, оранжерии.

Алуминиеви плъзгащи се врати

Предимства в Дизайнът

  • здравина;
  • устойчивост на корозия;
  • устойчивост на влага;
  • изолация;

Високото качество на материалите позволява системата на вратите да работи дълги години, без да губи своите качества. Искате ли да поръчате врати от алуминиева конструкция? Пазара изобилства от отлични разнообразни модели интериорни врати от алуминий, предлагащи се на изгодни цени. Можете не само да закупите продукти, но и да поръчате монтаж. Ако имате въпроси относно продукта и неговата инсталация, се свържете или говорете директно със служител в избран от Вас магазин, помощта му със сигурност ще е ползотворна. Те определено ще ви помогнат да изберете най-изгодния вариант за себе си, който да отговаря на вашите изисквания и възможности.

Алуминиева врата със стъклен или масивен стъклен блок ще осигури максимално достигане на слънчевата и естествена светлина в помещението. Възможен е и комбиниран вариант – когато долната част е запълнена с непрозрачен материал, или напълно слепи врати без прозрачни вложки. Пълнежа в конструкцията се поставя, според индивидуалното решение на клиента.

Вашият коментар