Алуминиеви интериорни врати

На пазара има алуминиеви интериорни врати, които могат да ви осигурят максимален комфорт и надеждност. Те се основават на алуминиеви конструкции с две или три уплътнителни вериги, които надеждно предпазват помещенията от шум и външни атмосферни влияния. В зависимост от вида на помещенията и изискванията за топлоизолация, вратите и входните групи от алуминий могат да бъдат направени от „студен” или „топъл” профил, като се използват едно- или двукамерни прозорци с двоен стъклопакет и сандвич панели, което може значително да намали консумацията на топлина. Тази технология допринася за създаването на комфортен микроклимат в помещението, задържане на топлина, а също така позволява на помещението да се нагрява по-бързо.

Видове алуминиеви врати

Профилните системи и фитинги позволяват производството на алуминиеви интериорни врати и входни групи от различни видове и конфигурации:

  • едно- и двукрили с външно или вътрешно отваряне
  • люлеещи се врати
  • модели от типа „акордеон“
  • плъзгане

Някои видове алуминиеви конструкции на вратите могат да бъдат оборудвани с плъзгащи системи за автоматично отваряне.

Обхват на приложение

Конструкциите на интериорните врати от този тип са отлични за създаване на отделни офиси в офиса, плъзгащи системи за търговски центрове, а такива врати са подходящи и за апартаменти, жилищни сгради, лоджии, балкони, оранжерии.

Алуминиеви плъзгащи се врати

Предимства в Дизайнът

  • здравина
  • устойчивост на корозия
  • устойчивост на влага
  • изолация

Високото качество на материалите позволява системата на вратите да работи дълги години, без да губи своите качества. Искате ли да поръчате врати от алуминиева конструкция? Пазара изобилства от отлични разнообразни модели алуминиеви интериорни врати с добри условия и изгодни цени. Можете не само да закупите продукти, но и да поръчате монтаж. Ако имате въпроси относно продукта и неговата инсталация, се свържете или говорете директно със служител в избран от Вас магазин, тяхната помощ винаги би Ви била полезна. Те определено ще ви помогнат да изберете най-изгодния вариант за себе си, който да отговаря на вашите изисквания и възможности.

Алуминиева врата със стъклен или масивен стъклен блок ще осигури максимално проникване на естествена светлина в стаята. Възможен е и комбиниран вариант – когато долната част е запълнена с непрозрачен материал, или напълно слепи врати без прозрачни вложки. Пълнежа в конструкцията се избира индивидуално според изискванията на клиента.

Вашият коментар

Close Menu