Как да запазим лятното си настроение с интериорните врати

Лятното слънце започна да се показва, да събужда мечтите ни, да играе с настроението ни и да вдъхва в нас желание за промяна, обещание за по-добро. Бихте ли искали през цялата година да е така ?

Замисляли ли сте се как ще изглежда любимата Ви дестинация поставена във Вашия дом, Ваш неповторим момент запечатан на снимка, картина на известен художник или дори любимата Ви храна…

Вече можете да се наслаждавате на тези гледки като поставите интериорни стъклени врати с принт.

Варианти има много и се ограничават до толкова доколкото се ограничава въображението Ви. Можете да поставите стъклено крило, което е огледално, с нетъкан текстил или с най-разнообразни гравюри. Има най-различни обработки на стъклото, с които  се постига по-висока устойчивост и красив индивидуален външен вид. По този начин всички стъклени врати се превръщат в произведения на изкуството.

Малко по-специфичен е монтажът, но за това може да се погрижи всяка една себеуважаваща се фирма,която се занимава с монтаж на врати.

Не се притеснявайте да използвате въображението си до краен предел – цветове, форми, различни обработки – всичко е възможно. Можете да поставите стъклената врата навсякъде – на всекидневната, на кухнята дори и на банята. Така можете да запазите лятното настроение в дома си дори и след края на сезона.

Фокусирайте  се върху съчетанието на цветовете и оставете всичко останало да свършат професионалистите в тази сфера.

Стъклените врати също така могат да бъдат плъзгащи и хармоника, за дома или офиса. Втория вид могат да Ви спестят място в работните помещения, като същевременно ще изглежда много стилно и елегантно.

Най-важното е, че Вие проектирате дизайна на домът си и всяко решение трябва да Ви носи удоволствие и естетическа наслада. Това е прекрасен начин да вмъкнете в интериора си интересно дизайнерско решение и да направите домът си по-интересен и привлекателен за самите Вас . Стъклените врати ще придадат модерен и изтънчен стил към Вашия интериор.

 

 

Вашият коментар

Close Menu